شناسهٔ خبر: 214587 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

خط‌کشی بیش از ۸ هزار و ۷۰۰ کیلومتر از راه‌های استان کرمان

علی عبداللهی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان از اجرای عملیات خط‌کشی بیش از ۸ هزار و ۷۰۰کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان طی ۱۰ ماهه گذشته خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (کرمان)، علی عبداللهی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به اهمیت علائم افقی در هدایت صحیح کاربران جاده‌ای اظهار کرد: طی ۱۰ ماهه سال جاری، عملیات خط‌کشی به طول ۸ هزار و ۷۵۰کیلومتر در محورهای شریانی، اصلی و فرعی استان کرمان به منظور ارتقای ایمنی تردد و کاهش سوانح جاده‌ای اجرا شده است.

 وی افزود: در راستای تکمیل اقدامات ایمن‌سازی راه‌ها، ۱۴ کیلومتر حفاظ مفصلی نیوجرسی در نقاط پرتگاهی و میانه راه در محورهای استان اجرا شده است.

 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با تأکید بر نقش این اقدامات در کاهش تصادفات و افزایش ضریب ایمنی راه‌ها تصریح کرد: اجرای این عملیات در چارچوب برنامه‌های ایمنی ترافیک و با هدف صیانت از جان کاربران جاده‌ای و فراهم‌سازی سفری ایمن برای هم‌استانی‌ها و مسافران انجام شده است.

 عبداللهی در پایان خاطرنشان کرد: این اقدامات نقش بسزایی در ارتقای ایمنی تردد، افزایش میزان دید و آگاهی رانندگان و بهبود پایداری ترافیک و کاهش حوادث جاده‌ای ایفا می‌کند.